VVS-service

vvs-service med hög kompetens
VÅR HISTORIAKONTAKT

VVS-Service i hela Stor-Stockholm

VVS Montage I Bålsta utför service åt professionella beställare. Vi erbjuder flexibla lösningar där du som kund lämnar över ansvaret till oss och får arbetet utfört enligt överenskommelse.

Är du dessutom avtalskund garanterar vi en bekymmerslös tillvaro.

Våra servicebilar rullar ständigt i Stor-Stockholm, vilket innebär att serviceteknikerna är snabbt på plats hos våra beställare när det behövs. Servicegruppen har alla relevanta certifikat och kompetenser som Säker Vatten, Heta Arbeten och svetslicenser samt lödlicenser.

Vi löser det mesta

 

När tiden är knapp och handlingarna ofullständiga ställer vi upp med vår erfarenhet och kompetens. Oavsett om det handlar om pumpbyten, VVX-byten, projektetableringar eller hyresgästanpassningar eller direkta akutarbeten som trasiga avloppsstammar har vi resurserna att ta hand om uppdraget.

Vårt tekniska kunnande skapar möjligheter och våra medarbetares kompetens borgar för att ni som kund skall bli nöjda med installationerna.

ramavtalskunder

Vi har mångårig erfarenhet att jobba som ramavtalad rörentreprenör. Det innebär att vi har kompetens och erfarenhet att jobba med fastighetsägare som behöver kompetent personal som snabbt kan vara på plats.

Det krävs dessutom fokus och tydlighet kring kvalité, miljö och administration, något vi besitter och tar på största allvar.

Ända sedan starten av bolaget har våran styrka och fokus legat i att serva offentliga fastigheter. Att alltid vara lyhörda och beakta hyresgästens behov och önskemål. Vi ska utföra det önskade uppdraget med så liten påverkan på den dagliga verksamheten som möjligt.

Vårt mål och styrka har och ska alltid vara att genom korta beslutsvägar, kompetent personal och snabb service vara det självklara valet för dig som är i behov av en pålitlig och ansvarstagande servicepartner.

Några av våra ramavtalskunder

Lassila & Tikanoja

Specialfastigheter

Caverion

Region Uppsala

NÅGRA ORD FRÅN EN NÖJD KUND

Professionella rakt igenom

”En rakt igenom professionell entreprenör/installatör som alltid levererar enligt sitt åtagande och därutöver kryddar med service och genomgående kunnig samt ödmjuk personal.”

/Erik Wallström – Ewall Bygg

KONTAKTA OSS

Sjövägen 21, 746 31 bålsta
08-33 01 77
stefan.hogberg@vvsmontage.se